Autóink védelme Mannollal

Párommal néhány éve gasztronómiai kalandokba vágtunk, és megnyitottuk életünk első különleges és egzotikus összetevőket tartalmazó szendvics bárját. Idővel szerencsére olyan jól ment az üzlet, hogy arra gondoltunk, bevesszük a szolgáltatások körébe a házhoz szállítást is. Mindent megszerveztünk, rengeteg energiát belefektettünk, és ennek meg is lett a gyümölcse.

A jelenben ez már egy nagyon jól működő és remekül kialakított rendszeren belül zajlik. Ebben a rendszerben óriási szerepe van annak, hogy autóinkkal és megbízható, kiváló sofőrjeink segítségével rekord idő alatt eljuttatjuk az ínyencek számára a finomabbnál finomabb, különleges szendvicseket.

Ahhoz, hogy az autók megfelelő módon teljesítsék a kiszállításokat, fokozottan odafigyelünk a rendszeres karbantartásukra. Ebbe az is beletartozik, hogy kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő kenőanyagot juttatjuk be a rendszerükbe. Az általunk legkedveltebb formula a Mannol | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, ez tiszta csúcsminőség. Ez a márka az egyik legkiválóbb kenőanyag előállító Európában.

Az olajwebshop.hu kínálatában megtalálható a szóban forgó olaj, valamint az oldalról tudtam meg, hogy a Mannol Energy Formula PD 5W40 egy félszintetikus motorolaj, mely kimondottan adagoló-fúvókás motorokhoz lett kifejlesztve. Adalékai csökkentett hamutartalommal bírnak, és ennek következtében a motorolaj tökéletesenmegfelel mind a részecskeszűrő nélküli vagy részecskeszűrővel szerelt Euro 4 és 5 kategóriájú VW dízelmotorok igényeinek.

Ez a motorolaj segít megakadályozni az üledék képződését és kiváló antioxidánsokat tartalmaz. Ezeknek köszönhetően garantálttá válik, hogy a motoralkatrészek minden esetben tiszták maradnak. A motor is kitűnő hidegindítással rendelkezik majd a használatával még rendkívül alacsony hőmérsékleten is.

Az olajwebshopon leírják azt is, hogy amennyiben féktisztításról van szó, én a Mannol 9692 Brake Cleaner féktisztító spray lehet a tökéletes választás. Ez egy nagyon spéci tisztítószer, ami javasolt féktárcsák és a jármű bármely más fémes különálló alkatrészének hatékony megtisztításához. Kivételes tisztítási tulajdonságokkal bír, és alkalmazhatjuk egyaránt fékpofákra vagy tárcsákra, esetleg a tengelykapcsoló és a sebességváltó alkatrészeire, de tulajdonképpen bármilyen nemű szerszámra is. Ez teljes mértékben eltávolítja a szennyeződéseket, a makacs olajat, a zsírokat, a fékfolyadékot, és minden egyéb petrolkémiai anyagokat vagy az egyéb ráégett műszaki folyadékokat, amiket semmi mással nem tudtunk azelőtt eltávolítani. Ez a termék meglehetősen könnyűvé teszi a szerelést, ezáltal pedig időt és munkát spórol meg a számunkra, ha éppen javítjuk a járművet.

A Mannol MTF-4 Getriebeol 75 W -80 GL4 hajtóműolaj egy szintetikus hajtóműolaj, ami abszolút új generációsnak számít. Ez a modern adalékcsomagot tartalmazó anyag kis hőmérséklet és nagy terhelés mellett is nagyon könnyű indítást tesz lehetővé, illetve biztosítja a sebességváltók gördülékeny működését. Kiváló habzásgátló tulajdonsága van, és minden típusú alkatrészhez illik.

A Mannol a belső felületekre is gondol. Mivel az autóinkkban bőr ülések vannak, a MANNOL 9944 Leather Cleaner bőrtisztítóval igyekszünk megóvni őket. Ez egy nagyon kellemes illattal rendelkező formula, ami speciális módon tisztítja és egyúttal ápolja a belterek kényes bőrfelületeit. Elképesztően eredményesen képes eltávolítani a különféle szennyeződéseket, és hatóanyagai mélyre hatolva fejtik ki hatásukat, ami által erősödik a bőr szerkezete. Visszaállítja az anyag rugalmasságát, illetve gátat szab a bőrfelületek deformálódásának, kirepedezésének vagy kiszáradásának. Ezeket a negatív jelenségeket mindenki ismerheti, akinek bőr ülések vannak az autójában. Ez az anyag eg vízálló réteggel vonja be a bőrt. Festéket nem tartalmaz, így bármilyen színű felületre alkalmas. UV szűrőjének hála megóvja a bőrt napfény hatására létrejövő elhalványodástól.

A mi autóink ezeknek a termékeknek köszönhetik remek állapotukat. Bármit is próbáltunk ki azelőtt, minden tekintetben lesöpörte az addigi termékeket az asztalról a Mannol, amit az olajwebshop.hu termékei között mindenki megtalál, mert itt minden kenőanyag megbízható forrásból származik.
Emlékeztetőül, hogy biztosan ne felejtsük el: Mannol | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból!