Apa lettem, ezért megtanultam főzni

Ha az embernek gyerekei születnek, sok minden megváltozik. A nyugodt esti órákból pokoli csatatér lesz, a kiegyensúlyozott arcvonások megfakulnak, és előbb-utóbb egy kellemes derékfájdalom is úrrá lesz a friss szülőn. Mindezek ellenére egy olyan élményt ad a friss szülővé válást, amit semmi más. Ráadásul rengeteget tanulhat az ember a gyereknevelés alatt. 

Én friss apukaként még egy rántottát se tudtam összerakni, és a kulináris szenzáció az volt számomra, ha kijött egy újfajta zacskós leves. Aztán ahogy nőttek fel szívem csücskei, elkezdett tombolni bennem a felelősségérzet, hogy a legjobbat adjam nekik mindenből, ételből is. Nem volt más választásom, meg kellett tanulnom főzni. 

Néztem a műsorokat, kérdezgettem a feleségem és még egy gyorstalpalós főzősuliba is beiratkoztam. Elég hamar átestem a ló túloldalára, és olyannyira beleszerettem a sütés-főzés örömeibe, hogy már a kicsik is barna mártásos ételeket kaptak – ők persze utálták a sok órás odafigyeléssel elkészített aranybarna szószt – és a feleségem is minden este valamilyen egzotikus fogással kényeztettem. 

A vicces barátaimtól kaptam egy “They call me darth baker” feliratú pólót, amit a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop üzletéből szereztek. Ezen az oldalon temérdek pólóra nyomtatott humoros, megható vagy éppen kiábrándító szöveggel találkozhatunk, és meg is rendelhetjük őket. 

Különböző kategóriák közül válogathatunk, vannak családi pólóik, melyekkel meglephetjük valamelyik szülőnk, gyerekünk, vagy akár nagyiékat is. Készítenek kifejezetten lány- és legénybúcsús grafikákat, melyek nélkül szinte nem is minősül igazi búcsúnak az esemény. Ha valaki a videojátékok szerelmese, a LOLmarkt pólóival könnyen a világ tudtára adhatja hobbija iránti szeretetét. A legikonikusabb filmes jeleneteket megörökítő darabok is találhatók nálunk, ezek minden mozgókép rajongó számára kötelezők. Természetesen a bulis szövegezésű pólók sem maradhatnak ki. Vannak külön szülinapi alkalmakra készített grafikák, és a szokásos pénteki iszogatást színesebbé varázsló alkotások is. Külön érdekes kategória a a “Traktoros pólók”. Én nem hittem volna, hogy a traktor vezetők körében akkora kereslet van vicces ruhadarabokra, hogy még egy külön kategóriát is szentelnek nekik, de úgy látszik aki egy ilyen monstrumot vezet, az büszkén a világ tudtára akarja adni. Mondjuk igaz, ki tudna ellenállni egy “Gyerekkoromban játék traktorokat tologattam, de most már vezetem őket”, vagy egy “Még hogy nem a méret a lényeg” traktoros pólónak?

Szerintem ezek az ötletes, vicces szövegek még a legszőrösszívűbbeket is megmosolyogtatják. LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop ráadásul nem csak humoros feliratokat, hanem minőséget is árul. A rendeléseket gyorsan kezelik, a vásárlók 1-2 munkanapon belül meg is kapják a megvett ruhadarabokat. Az általuk használt pólók minőségi anyagból készülnek, és a nyomtatást olyan eszközökkel végzik, melyek hosszú tartósságot biztosítanak. Ezt az is alátámasztja, hogy pár száz forintért 365 nap cseregaranciát vállalnak az általuk gyártott termékekre. Ha pedig valakinek problémája van, nem csak online éri el őket, hanem az ország különböző területein elhelyezkedő 13 boltjuk bármelyikében. 

Sokszor van úgy, hogy az ügyfelek saját tartalmat szeretnének a pólóra varázsolni. Például céges rendezvények alkalmával vagy sportesemény apropójából. A LOLmarkt lelkes csapatának ez sem jelent problémát. Lehet szó egyetlen darabról, vagy több száz példányos nyomtatásról, rájuk lehet számítani. Kis darabszám esetén személyesen kell intézni a rendelést, és így akár azonnal kinyomtatják a kívánt grafikát, aminek ára a minta méretétől, és az igényelt darabszámtól függ. Nagy mennyiségnél kicsit hosszabb a várakozási idő, de ezt is napokon belül elintézik a profi eszközeikkel.