Az ételek mellett a gumiválaszték is lehet sokszínű

Nem mondhatom, hogy szegény családból jöttem, ettől függetlenül, nagy eseménynek számított, mikor elmentünk étterembe. Persze ez mindig csak a szüleim ízlését tükrözte, úgyhogy nagyon sokáig azt gondoltam, hogy csak egyfajta étterem létezik. Elsőként az lepett meg, mikor kínait mentünk enni. Már ez is annyira más és idegen volt, hogy teljesen megdöbbentem. Ezzel azonban még csak a jéghegy csúcsát sem kapargattam.

Nagyapámnak volt egyébként szokása ez a hagyományos, magyar gondolkodás, hogy a csárda és a lacikonyha típusú éttermek egyedül a valódi éttermek. A többi maximum gyorsétteremnek mehet el, vagy csupán valami kis extrának a hétköznapokban. Persze mikor elkezdtem önállóan élni, és, mivel egyetemista voltam, nem volt túl sok időm magamra főzni, egyre inkább felfedeztem azt, hogy milyen éttermek vannak körülöttem.

Már többször is mondtam azt, hogy nagyon meglepett, mikor megtudtam, hogy milyenek a pesti étterem árak. Mindenki ezzel ijesztgetett, viszont a valóság nagyon más képet alkotott. Mivel Pesten rengeteg étterem van, ezért a verseny is komoly. Ez pedig nem csupán a minőségben, de az árakban is meglátszik. Annyira hozzászoktam az olcsó pesti árakhoz, hogy mikor hazajöttem és megláttam, hogy a szülővárosomban mennyibe kerül egy gyros, el sem akartam hinni.

Több nemzetiség konyháját tudtam kipróbálni úgy, hogy az nem érződött olyan durván a pénztárcámon. Találtam például egy olyan kínai gyorséttermet, ami teljes mértékben vegán volt. Olyan ételeket lehetett itt kapni, amiknek az alapanyagait addig még hírből sem ismertem. Rengeteget jártunk még indiai éttermekbe is. Itt bevezetést kaphattam a curryk világába. A kedvencem azonban a thai konyha lett. Nem véletlenül szerepel mindig első helyen különböző felmérésekben. Az első pad thai-om után úgy éreztem, hogy megtaláltam a tökéletes ételt.

Az ember azonban minél inkább elkezd érdeklődni, annál inkább bekerül olyan helyekre, ahol már tényleg komoly pénzeket kell kifizetni. Én úgy vagyok ezzel, hogy néha nem rossz kicsit többet adni ételre, de nem szoktam rendszeresen ilyen helyekre járni. Különösen azért, mert van egy autóm, aminek nem is kicsik a fenntartási költségei. Bár a https://gumidiszkont.hu felfedezése óta már ez sem olyan nagy dolog. Éppen egy autós találkozón voltam, és elpanaszoltam az egyik barátomnak, hogy milyen nehéz autógumit találni. Ő megosztotta velem, hogy szintén nagyon sokáig küzdött ezzel, egészen, amíg rá nem talált a https://gumidiszkont.hu oldalára. Elmesélte, hogy milyen funkciókkal rendelkezik az oldal, engem pedig teljesen felpörgetett.

Miután hazaértem, az első dolgom az volt, hogy rákeressek erre a https://gumidiszkont.hu nevű oldalra. Valóban olyan volt, mint ahogy a barátom leírta, de nem hittem el neki, hogy tényleg ennyire felhasználóbarát lesz. Az első nagy pozitívum egyértelműen az volt, hogy az oldal kinézete letisztult volt. Annyi olyan helyen jártam már, ahol az első negatív élmény, már mikor belépünk az oldalra az, hogy az arcunkba tolnak egy csomó felesleges, idegesítő reklámot. Néha ezek a reklámok a saját cégük népszerűsítésére szolgálnak, de ettől még nem lesz jobb. A https://gumidiszkont.hu azonban nem esett bele ebbe a hibába, és inkább az intuitív felületükkel próbálták elnyerni a vásárlók bizalmát. Ez nekem sokkal szimpatikusabb, mint az előbb említett módszer.

Az oldal színe kellemes, a fekete és narancs szín segít abban, ha az ember éppen éjszaka keresné fel az oldalt. Senki sem szereti, ha a sötétben egy nagyon világos színű monitort kell néznie. A https://gumidiszkont.hu oldalánál azonban gondoltak erre az eshetőségre is és könnyedén orvosolták. Ráadásul úgy, hogy stílusos tudott maradni emellett is az oldal. Egyáltalán nem kell aggódni, hogy valami puritán design lenne náluk. Egyszerűen csak nincsen semmi sallang. Nem is baj, hiszen egy https://gumidiszkont.hu oldalra nem azért jövünk fel, hogy gyönyörködjünk, hanem, hogy autógumit szerezzünk a lehető legjobb áron.

Ehhez pedig rengeteg segítséget fogunk kapni a https://gumidiszkont.hu oldalától. A legfontosabb funkciója az oldalnak azonnal elérhető a kezdőlapról. Ebben is az érződött, hogy egy pillanatig sem szeretnék vesztegetni az időnket, bonyolult menürendszerek megtanulásával. Helyette egy autógumi keresővel nyitnak. Értek az autókhoz, ettől függetlenül nagyon nem szeretem, hogy a rendes boltokban alig van időm a lehetőségek mérlegelésére. Ráadásul sokszor nem is látom a teljes készletet. Itt azonban be tudok írni minden információt az autómról, így rögtön csak azokat az ajánlatokat fogom látni, amiknek egyáltalán van létjogosultsága.

A kereső személyre szabása a következő információk alapján történik. Meg tudjuk adni azt, hogy mekkora a kerekünk. Ez természetesen a legfontosabb, és, mivel online a felület, így azok is gyorsan utána tudnak nézni, akik alapból nem lennének tudatában ezeknek az adatoknak. Én is voltam kezdő autós, tudom, hogy ez mekkora segítség lehet, ahhoz képest, mikor a gumis boltban próbáljuk kitalálni az eladóval. Így elkerülhetünk egy csomó kínos szitut. Márka választására is van lehetőségünk, aminek én külön örültem, mert vannak kedvenc autós márkáim. Emellett pedig az autónk típusát is beállíthatjuk szűrőként, így például lehetőségünk van arra is, ha terepjárónk van például, hogy csak az ehhez tartozó kerekeket nézzük végig.

https://gumidiszkont.hu

Miután rányomunk a keresés gombra, az oldal ekkor sem engedi el a kezünket. Épp ellenkezőleg. A kiadott találatoknál olyan szépen fel vannak tüntetve az adatok, hogy soha többé nem akarunk majd visszatérni a rendes boltok bizonytalanságába. A márka van elsőként feltüntetve, úgyhogy azok, akik egy bizonyos márkára esküsznek, könnyedén ki tudják szűrni azt, hogy mi nem kell nekik. Az ár pedig a termék megnevezése alatt van. Ezek az árak már alapból kedvezőek, viszont akárhányszor a https://gumidiszkont.hu oldalán jártam, mindig volt valami akció. Az akciók alatt pedig ne valami pár ezer forintos kedvezményt értsünk, hanem sokszor kevesebb, mint fél áron lehet megkapni a gumikat. Ez egy hihetetlen érv amellett, hogy a hagyományos boltok helyett inkább a https://gumidiszkont.hu oldalát használjuk.

Mindez azonban nem érne semmit, ha a rendelés menete nem lenne egyszerű és magától értetődő. Mint mondtam már, az adatokkal kapcsolatban nem kell nagyítót használnunk. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog kellemetlen meglepetés érni minket, mikor már behelyeztük a kosárba a terméket. Ettől függetlenül, valamilyen hiba bármikor becsúszhat a mi részünkről. Ezért is jó, hogy a rendelés leadása előtt még meg tudjuk nézni egyszer a virtuális kosarunkat. Így meggyőződhetünk arról, hogy biztosan nem raktunk be duplán, vagy helytelenül valamit.

Innentől pedig bárki meg tudja csinálni a rendelést, aki már adott fel életében postai csomagot. A szállítási adataink után csak ki kell választani egy fizetési módot és már kész is van. Szerintem ezt nem lehet hasonlítani ahhoz a kényelmetlen folyamathoz, ami egy valós boltban érne minket. Ezért én máig boldog felhasználója vagyok a https://gumidiszkont.hu oldalának.