Az ismerősünk új vidéki éttermét látogattuk meg

Az kedves ismerősünk sikeres vállalkozó, akinek már két étterme is van a fővárosban, de most úgy döntött, hogy vidéken is szeretne szerencsét próbálni. Alapvetően különleges, gourmet ételeket készítenek. A fővárosi éttermeit már kipróbáltam, és azt kell mondanom, nem véletlen, hogy ennyire sikeresek, hiszen fantasztikus ételek vártak ott engem melyek nemcsak jól néztek ki, de még finomak is voltak!

El is érkezett a napja annak, hogy megnézzük a vidéki éttermét is, de mikor kimentünk az autóhoz, észrevettem, hogy a kopok szörnyen el vannak kopva.

Tudtam, hogy keresnem kell egy autószervizt, ahol igazán gyorsak, de közben alaposak is a gumicsere tekintetében. Már sokat hallottam egy bizonyos Méta Autószervizről. Több ismerősöm is ajánlotta már őket. Nemcsak a gumicsere miatt, hanem mert egyébként is rengeteg minden más munkálatot is tökéletesen végre tudnak hajtani az autókon.

Amúgy a weboldaluk is eléggé beszédes, hiszen az is teljesen profi. Minden ott van, amit csak fontos tudni: szolgáltatások, árak stb. Még egy blog és galéria is található ott.

A blogon nagyon király cikkek találhatóak meg. Igaz, eddig csak párat volt alkalmam elolvasni, de biztos vagyok benne, hogy egyszer az összeset átnyálazom majd, ha időm engedi. A galériát meg a jobbnál jobb képek miatt érdemes megnézni.

A gumicsere egyébként tényleg gyorsan történt, pedig nagyon alapos munkát végeztek. Biztos vagyok abban, hogy a jövőben már hozzájuk fogok járni, bármiféle gondja is legyen a járgánynak.