Fog implantátummal sokkal élvezetesebb az étkezés is

Szeretek finom ételeket enni, jókat főzni, együtt lenni a barátaimmal, a családdal. Azonban a felhőtlen kikapcsolódásba nemrég igencsak belerondított egy csúnya fogfájás, aminek a vége sajnos foghúzás lett. Nem volt fájdalmas a dolog, viszont olyan helyen volt a fog, hogy ha mosolyogtam, akkor látszott, hogy hiányzik.

Ezért döntöttem úgy, hogy megoldást keresek a problémára. Bár az ételek ugyanúgy finomak voltak ekkor is és szerettem továbbra is jókat főzni, a nagy nevetésektől tartózkodtam, mert azt hittem, hogy mindenki azt nézi, hogy nincs fogam. Utólag persze kiderült, hogy senki még csak észre sem vette. De mindegy is, mert én nem szerettem, ezért felkerestem a Budapest Fogorvos csapatát.

A teljes fogsor implantátum ára fontos kérdés akkor, amikor valaki fog implantátumban gondolkodik. Ezekről az árakról tájékozódhatunk a Fogorvos Budapest weboldalán, ahol minden árat megtalálunk. Egy implantátum nem olcsó mulatság, ezt bizonyára sejti mindenki, azonban olyan tartós és esztétikus megoldást kínál a hiányzó fogakra, hogy érdemes elgondolkodni rajta minden érintettnek.

Az implantátum ára sok mindentől függ, például attól, hogy a felépítmény egyenes-e vagy szögtört, illetve vannak olyan helyzetek, ahol egyéni árképzésre van szükség.

A teljes fogsor implantátum ára tehát több tényezőtől is függ, az azonban biztos, hogy érdemes a legjobb szakembereket felkeresni. A fogorvoslás véleményem szerint egy igen bizalmi dolog. Hisz valaki más kezébe tesszük az egészségünket, fogaink egészségét. Fogainkra nagyon kell figyelnünk, hisz azok nem nőnek újra, ha elveszítjük, akkor megoldást kell találnunk rá. Sajnos hazánkban a fogápolás még mindig nem nőtt fel az uniós átlaghoz, sokan nem foglalkoznak a fogsoruk egészségével és csak akkor fordulnak fogorvoshoz amikor már késő.

A Fogorvos Budapest csapata profi szakemberekből áll, akik széleskörű ellátást nyújtanak, akik mindent megtesznek fogaink egészségéért. És szépségéért, hisz itt esztétikai kezelések is elérhetők. Számomra nagyon szimpatikus, hogy kiszámítható, megfizethető áron nyújtanak magas színvonalú ellátást. Mindent elkövetnek a fog megtartásáért, és alapelvük az is, hogy bizalmi kapcsolatot alakítsanak ki a páciensekkel. Emellett azt is fontosnak tartják, hogy felhívják a figyelmet a megelőzésre, az egészséges fogak megtartásának módjára, módjaira. Szerintem ez is nagyon jó dolog, mert sokan még ma sem tudják, hogy hogy kell helyesen fogat ápolni. Pedig ez az egészséges fogsor egyik alappillére.

Visszatérve az implantátumokra, én magam nagyon elégedett vagyok az új implantátummal, szerintem megszólalásig hasonlít az eredeti fogamra, az egész olyan természetes érzés.

A teljes fogsor implantátum ára is megtalálható egyébként a Fogorvos Budapest honlapján, csakúgy, mint a többi fogászati kezelés ára.